livetsbravader.webblogg.se

bildbomb av olika slag

Kategori: Allmänt

För någon vecka sedan hälsade vi på vår lärare Esther i grannbyn. Efter en vilsen promenad hittade vi dit. Hon bodde otroligt fint och har världens charmigaste barn, Christian. Vi blev bjudna på jordnötter, popcorn, passionsfrukt och juice. Det verkar vara vanligt att bjuda på popcorn när man blir hembjuden, väldigt gott tycker jag. Esther och Christian är på bilderna nedan. 

En annan dag fick vi oväntat besök av en orm och en skalbagge stor som en tumme. 
 
Förra veckan hade vi en paus i swahililektionerna och hade Community service, för att öka vårt ordförråd om naturen men också för att få en inblick i hur skolan hålls ren och fin. Tyvärr gjorde denna dag att Olle brändes sig väldigt mycket vilket resulterade i att han inte kunde följa med på bröllopet i Tanga. Tråkigt! Men han mår bättre nu.
Och i helgen bar det av till Tanga! Sol, bad, värme och bröllop. 
 
Vill länka till dessa fantastiska blogginlägg skrivna av min fina klasskompis Alice om två himla roliga händelser. Hon äger den ork jag just nu inte har för att själv skriva några rader om bröllopet/sjukstugabesök/konferansdans. En majoritet av klassen är sjuka igen, denna gång en hederlig, vanlig förkylning (och diarre, som alltid i detta fantastiska land, hehe). 
http://worldatlashearts.blogg.se/2014/october/kan-inte-sluta-le.html#comment
http://worldatlashearts.blogg.se/2014/october/fran-fest-till-pest-inte-riktigt-men-rim-fore-riktighet.html#comment
 
Denna vecka är fullproppad med exams, redovisningar och prov. Tiden på universitet är snart slut. På lördag flyttar vi vårt pick och pack till värdfamiljen och börjar praktikveckorna. Då kommer vi inte ha något internet och inte kunna ha en lika självklar kommunikation som nu. 

Kommentarer

  • Farmor säger:

    Kära Filippa,
    Efter datakrasch och därefter ny utrustning kan jag åter få kontakt med Dig och ta del av Dina upplevelser. Har även läst Dina vänners berättelser. Fantastiska bilder! Var rädd om Dig. Hälsa Olle.
    Kram från Din Farmor

    Svar: Åh vad fint att höra av Dig igen! Skönt att datorn fungerar igen. Jag kommer tyvärr ha svårt att få tag i internet efter helgen, då vi ska ut på praktik. Tack! Olle hälsar tillbaka. Kram Filippa
    ettkolikbarnsbekannelser.webblogg.se

    2014-10-14 | 23:46:28
    Bloggadress: http://livetsbravader.webblogg.se

Kommentera inlägget här: