livetsbravader.webblogg.se

Vi är i Bogota!

Kategori: Allmänt

Vi kom fram till ett svalt Bogota sent igårkväll och möttes av en överraskning: Martin! Killen Erika och jag paraglidade med förra gången vi var i Bogota. Han hade skrivit att han var i Medellin när vi skulle komma till Bogota. Men så fort vi blev insläppta genom hostelet Buena Vidas port stod han där och hälsade oss välkomna. Kul!
 
Maria och jag bor i ett rum med fem bäddar med en annan tjej från Filippinerna som verkar jätteschysst. Idag hade vi inte satt något alarm men vaknade ändå klockan 6 och kunde inte riktigt somna om. Gratis frulle tackar man ju ej nej till så vi masade oss upp (även om vi bara hade sovit 5 timmar) och mumsade i oss omelett, kaffe och havregrynsgröt. Vi tog en GRYMT efterlängtad dusch och kände oss som människor igen efter det. 
 
Annars har vi tagit en promenix genom staden. Jag visade några platser som jag tyckte var värda att se, exempelvis den lokala marknaden där vi köpte Colombias fantastiska passionsfrukt, bananas och kardemumma till gröten. Vi införskaffade även tomat, avokado och vitlök som fick bli vår svingoda lunch: guacamole på vårt medhavda knäckebröd.
 
Förtillfället är det pluggtid just nu, så ska återgå till epifenomenalismen och dess teorier. Är det medvetna egentligen bara en bipordukt av det omedvetna (fysiska aktiviteter i hjärnan)?
 
På måndag åker vi till Salento (kaffedistriktet med vacker natur+ vaxpalmer), där det antaglien inte kommer finnas så mycket wifi. Därför blir det pugg hela eftermiddagen idag och hela morgondagen så att vi kan lämna in våra uppsatser (som egentligen har deadline på fredag) så att vi kan njuta fullt ut av naturen där. 
 
 
Maria känner sig lite febrig, men annars mår vi tipptopp. 
Kram

Kommentarer

  • Pappa Gustaf säger:

    Härligt att ni är framme!
    Ta hand om er nu.
    Har Maria Alvedon med sig?
    Kram pappa

    Svar: Yes! Det ska vi! Ja, vi har jättemycket olika mediciner med oss. Alvedon och ipren bland annat. Kram Filippa
    ettkolikbarnsbekannelser.webblogg.se

    2015-09-13 | 13:30:33
  • Pappa Gustaf säger:

    Ps. vad kul att er Colombianska kompis mötte upp!

    Svar: Ja, det var kul :)
    ettkolikbarnsbekannelser.webblogg.se

    2015-09-13 | 13:31:20

Kommentera inlägget här: